top of page

Een vakman voor de opruim van uw inboedel in Gooik? Bel Warantiek voor de opruiming van uw inboedel in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Wilt u een huis volledig laten leeghalen voor verkoop? Of wilt u slechts een gedeelte van uw inboedel verkopen?

In Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant rekent u op één professional: Warantiek in Gooik.

1. Opruiming van inboedels

Als sinds 1988 specialiseert Warantiek zich in het opruimen, verhuren en klaarmaken voor verkoop van inboedels. Professionele vakmannen komen bij u thuis langs en bieden u de beste prijs voor al uw meubelen en huisraad. 

Woont u op een verdieping? Geen probleem. Wij komen bij u langs met onze lift en containers en maken uw ruimtes volledig leeg. Neem contact met ons op voor de opruiming van inboedels in huizen, appartementen, lofts, scholen, fabrieken en kerken.

2. Aankoop van inboedels en antiek

Gaat u verbouwen en moet u dringend plaats maken in huis? Verhuist een familielid binnenkort naar een rusthuis en moet u een oplossing vinden voor meubelen en huisraad? Of hebt u uw zolder opgeruimd en zoekt u een koper voor enkele antieke en brocante stukken?

Bel meteen naar Warantiek in Gooik. Wij zorgen voor de aankoop van uw inboedel en antiek in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Uw huis leegmaken of opruimen van inboedels? Vele referenties voor het opruimen van inboedels (huizen) te Halle, Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Sint-Pieters-Leeuw, Denderleeuw, Dilbeek, Asse, Merchtem, Vilvoorde, …

Opruim inboedel - Vlaams Brabant - Oost Vlaanderen - Warantiek te Gooik (Halle)

bottom of page