top of page

Warantiek in Gooik, betrouwbare aankoop van uw antiek in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Moderniseert u uw woning en vindt u geen plaats voor dat erfstuk met een rijke geschiedenis? Wilt u een erfenis laten taxeren?

Of wilt u uw inboedel verkopen? Contacteer dan meteen de experts van Warantiek in Gooik. En krijg de beste prijs op de markt voor uw antieke stukken. Weet u niet zeker of u afscheid wilt nemen van die brocante kast? Neem contact met ons op.

We komen bij u langs en geven u het nodige advies over het meubelstuk. Zo beslist u in eer en geweten, op basis van een correcte kennis. Verkoopt u toch?

Dan krijgt u de beste prijs op de markt, altijd contact betaald. En dankzij onze professionele, gratis ladderlift raakt uw inboedel snel en veilig in onze zaak.

Contacteer ons voor de verkoop van uw meubelen, verlichting, luchters, bronzen en marmeren beelden, klokken en veel meer in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Specialist in aankoop en verkoop antiek! Wenst u antiek te verkopen? Bel Warantiek! Veel referenties te Halle, Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Sint-Pieters-Leeuw, Denderleeuw, Dilbeek, Asse, Merchtem, Vilvoorde, … . Eerlijke prijs voor uw verkoop!

Aankoop Antiek - Vlaams Brabant - Oost Vlaanderen - Gooik - Halle

bottom of page